Yritykset

Liike- ja toimitilat

ESM-Sähkö tekee liiketilojen ja toimitilojen sähkökorjauksia ja sähköasennuksia sekä sähköhuoltoja ammattitaidolla ja nopeasti. Kuten esimerkiksi asuinkiinteistöissä ja taloyhtiöissä, myös liike- ja toimitiloissa tulee suorittaa sähköjärjestelmän huoltoja ja varmistua sähköjärjestelmän kunnosta. Tämä on liiketoiminnan kannalta kriittistä, sillä monikaan yritys ei pyöri hetkeäkään ilman sähköä, joten sähkön katkeamaton toimitus ja järjestelmän toiminta ovat ensiarvoisen tärkeässä asemassa.

Lue lisää palveluistamme »

Kaikki valaistukseen liittyvät suunnittelutyöt

Valaistuksen merkitys korostuu etenkin teollisuuden piirissä, mutta myös palvelutoimintaan käytettävissä toimitiloissa. ESM-Sähkön valaistussuunnittelijat toteuttavat kaikki valaistukseen liittyvät suunnittelutyöt pitkällä kokemuksella. Hyvä valaistuksen suunnittelu tuo kustannussäästöjä ja parantaa liike- ja toimitilan viihtyvyyttä ja työskentelyn edellytyksiä ja parantaa esimerkiksi myymälätilojen viihtyvyyttä ja houkuttelevuutta. Suunnittelulla varmistutaan siitä, että tilan jokainen kohta saa riittävästi valoa, mutta ei kuitenkaan ammuta yli valaisinten määrässä ja tehossa.

LUE LISÄÄ VALAISTUSSUUNNITTELUSTA »

Sähköhuollot

Sähköjärjestelmää ja sen osia tulee huoltaa. Ne kuluvat käytössä, ja yrityksen liiketoiminnasta riippuen niiden kuluminen voi olla hyvinkin nopeaa esimerkiksi tilanteissa, joissa laitteita kytketään pistorasiaan ja niistä irti useasti. Pistorasiat kuluvat käytössä ja ne pitää aika ajoin vaihtaa uusiin. ESM-Sähkö hoitaa huoltotyöt kaikkiin liike- ja toimitiloihin.

Teemme sähköhuoltoja sopimuspohjaisesti ja kertaluonteisesti, ihan miten vain haluatte. Sopimusasiakkaanamme pääsette nauttimaan asiakkuuden eduista täysimääräisesti, kuten esimerkiksi 24/7-vikapäivystyksestä. Se palvelee nimensä mukaisesti joka päivä kellon ympäri. Sähköhuoltosopimus räätälöidään aina tarpeittesi mukaan, ja esimerkiksi veloitus voi tapahtua tuntiperusteisesti tai kiinteällä kuukausi- tai vuosimaksulla. Sopimuksen pohjaksi kartoitamme liike- tai toimitilan sähköjärjestelmän ja inventoimme sen osat, jotta pystymme maksimoimaan järjestelmän toimintavarmuuden ja ennakoimaan parhaalla mahdollisella tavalla sähköjärjestelmän komponenttien uusimistarvetta ja näin ollen minimoimaan vioista johtuvat keskeytykset. Ennakoinnilla säästytään yllättäviltä ja kalliilta jakeluhäiriöiltä.

Lue lisää ESM-Sähkön sähköhuoltopalveluista täältä »

Korjaukset

Silloin tällöin iskee äkillinen tarve sähkökorjaukselle. Sähkölaite rikkoutuu ja tilalle pitää saada nopeasti korvaava laite. Tällaisesta on lähes aina merkittävää haittaa liiketoiminnalle, mikä puolestaan heijastuu yrityksestä riippuen joko laitteiden rikkoutumisen ajan tai pidemmän aikaa johtuen esimerkiksi tuotantoketjuun muodostuvista häiriöistä. Taloudelliset vahingot voivat olla suuria. ESM-Sähkö hoitaa kaikki sähkökorjaukset isoista pieniin nopeasti ja tehokkaasti. Kauttamme saa kaikki liike- ja toimitilakiinteistöjen sähköön, valaistukseen ja tietoliikenneverkkoihin liittyvät korjaukset, mukaan lukien valokuitujen hitsaus, nopealla aikataululla. Sähköhuoltosopimusasiakkaanamme saat käyttöösi myös 24/7-vikapalvelunumeron, johon soittamalla saat avun päivästä ja kellonajasta riippumatta.

Lue lisää sähkökorjauspalveluistamme »

Rakennuttajat

ESM-Sähkö tekee sähkösuunnittelua ja asennustöitä myös yritysten rakennuttamiin uudiskohteisiin. Kun yrityksesi rakentaa hallia, liiketilaa tai muuta toimitilaa, ESM-Sähköltä saat rakennuksen sähkösuunnittelun ja sähköistämistyöt kokonaisuudessaan.

Lue lisää:
sähkösuunnittelusta »
uudisrakentajien palveluista »

Linjasaneeraukset ja perusparannukset

Linjasaneeraukset ja vastaavat suuret kiinteistöjen perusparannukset kuuluvat myös liike- ja toimitilakiinteistöjen elinkaareen. Kuten asuinkiinteistöissä, myös liikekiinteistöjen käyttövesiputket ja viemärit vanhenevat, mutta nykypäivänä tärkeä virransaanti ja tietoliikenteen katkeamattomuuden varmistus kuuluvat tärkeänä osana kaikkeen liiketoimintaan. ESM-Sähkö on toteuttanut useita liike- ja toimitilakiinteistöjen sähkösaneerauksia suurten linjasaneerausten yhteydessä ja niistä erillään. Samalla kannattaa parantaa rakennuksen tietoliikenteen sisäverkkoa valokuitu- ja lähiverkkokaapeloinneilla. Me teemme sen samalla urakoinnilla.

Pyydä tarjous »