Uudisrakennukset

Sähkötyöt kaiken kokoisiin kohteisiin

Onpa rakennuskohde iso tai pieni, omakotitalo, rivitalo, kerrostalo, liikekiinteistö… Mikä tahansa rakennus, ESM-Sähköllä on vankka kokemus uudiskohteiden sähköasennuksista. ESM-Sähkö toimittaa kohteesta riippumatta laadukasta työn jälkeä, joka toteutetaan aina turvallisuusmääräykset ja -standardit huomioiden. Toteutamme asennustyön aikataulussa ja työn laadusta tinkimättä osana kokonaisrakennusurakkaa. Olemme tehneet yhteistyötä eri rakennusyhtiöiden kanssa jo pitkään ja useissa uudiskohteissa, ja tätä kautta erilaiset toimintamallit ovat tulleet tutuiksi. Arvomaailmamme mukaisesti teemme uudiskohteiden sähköasennustyöt vastuullisuuden ja rehellisyyden periaatteita kunnioittaen. Kuten aina työssämme, huolehdimme myös jälkiemme siivoamisesta ja siisteydestä aina.

Sähkötöiden ohella osaavat asentajamme tekevät myös it-kaapelointeja ja -asennuksia niin verkkokaapeleilla kuin kuitukaapeleilla. Erikoisosaamiseemme kuuluu myös kuituhitsaus. Asennamme myös paloilmoittimet, kulunvalvonta- ja rikosilmoitusjärjestelmät ammattitaidolla.

ota yhteyttä »

Toteutamme sähköasennuksia uudiskohteissa kotitalouksille, yrityksille, taloyhtiöille, teollisuudelle sekä kunnille ja muille julkishallinnon tahoille.