Meistä

Olemme ESM-Sähkö Oy

ESM-Sähkö Oy on turkulainen vuonna 1994 perustettu sähköalan palveluita ja urakointia tarjoava yritys. Palvelumme kattavat kaikki sähkötyöt sähkösuunnittelusta urakoihin ja erilaajuiset huollot ja korjaukset sekä kotitalouksissa että taloyhtiöissä. Palvelemme myös yrityksiä, kuten liike- ja toimitilakiinteistön omistajia sekä rakennuttajia. Meillä työskentelee 20 sähköalan piinkovaa ammattilaista.

Kohta kolmekymmenvuotisen taipaleemme aikana tavoitteemme on ollut tarjota asiakkaillemme sähköalan luotettavinta ja mutkattominta kumppania, ja tätä ajatusta toteutamme edelleen. Saumattomalla yhteistyöllä asiakkaidemme ja samassa projektissa työskentelevien muiden yritysten kanssa varmistamme, että teemme, mitä on sovittu.

Tutustu palveluihimme »

Arvot ja vastuu

Arvomaailmamme perusta on vastuullisuus ja rehellisyys. Olemme vastuussa asiakkaillemme ja muille sidosryhmille, jotka luottavat ammattilaisuuteemme. Jatkuvan kehittymisen kautta, joka kattaa osaamisemme nykyisillä palvelualueilla, mutta myös uusien palvelukokonaisuuksien tarjoamisen, varmistamme asiakkaillemme aina parhaan palvelun laadun ja mahdollisuuden toteuttaa kanssamme yhä laajempia projekteja. Samalla toimintamme tehostuu ja toimitusvarmuutemme kasvaa.

Ota yhteyttä »