Omakotitalot ja muut kotitaloudet

Sähkötyöt kaiken ikäisiin asuntoihin

Tarjoamme sähkötyö- ja asennuspalvelut omakotitalojen ja muiden kotitalouksien asukkaille kaiken ikäisiin ja kokoisiin taloihin ja asuntoihin. Jos rakennat uutta omakotitaloa, osaavat asentajamme tekevät sähköasennustyöt ja myös rakennuksen sisäisiin tietoverkkoihin liittyvät asennukset ammattitaidolla ja aina siistillä työn jäljellä suunnittelusta lopputarkastukseen.

Jo valmiiden talojen kohdalla teemme kaikkia sähkötöitä laidasta laitaan aina valaisinten asennuksista täysimittaisiin sähköjärjestelmän uusimisiin saakka. Tekemiämme sähkötöitä ovat muun muassa keittiö- ja kylpytilojen sähköratkaisut, pistorasiat ja kytkimet, lattialämmitykset, autolämmitystolpat, led-valaisimet ja muut valaisimet ja huippuimurit.

Nopeasti ja lyhyelläkin varoitusajalla

Sähkötyöt teemme lyhyelläkin varoitusajalla, joten nopeat asennukset ja remontit ovat aina mahdollisia. Asentajamme myös siivoavat jälkensä, joten sinun ei tarvitse huolehtia sähköjohtojen suojakuorien imuroinnista. Omakotitalojen sähköjärjestelmillä on myös käyttöikänsä, kuten kaikkien muidenkin rakennusten sähköjärjestelmillä. Sähkökaapelit alkavat iän myötä hapertua, ja myös jotkin tuholaiset saattavat nakertaa suojakuoria rikki. Tämä on paitsi paloturvallisuus- myös sähköiskuriski. Usein on järkevää tarkastella omakotitalon sähköjärjestelmää osana kokonaisuutta eli kuten muissakin rakennuksissa, kannattaa usein tutkia myös muiden korjaustarpeiden ajankohtaisuus ennen laajempaa sähköremonttia. Sähköjärjestelmän laskennallinen käyttöikä omakotitaloissa on 30-50 vuotta.

Tarkat suunnitelmat ja kustannuslaskelmat

ESM-Sähkön sähkösuunnittelija laatii aina tarkat suunnitelmat ja kustannuslaskelman tulevasta sähköjärjestelmäuudistuksesta, joten kustannukset eivät tule sinulle yllätyksenä. Usein vanhemmista omakotitaloista puuttuu sähköpiirustukset, mutta sähköremontin jälkeen nekin saadaan ajan tasalle. Sähköjärjestelmän ylläpito ja huolto on remontin jälkeen turvallista ja nopeaa.

Muistathan, että sähkötöitä saa myös omakotitaloissa tehdä vain valtuutettu sähkötöiden ammattilainen. Ammattilaisen tekemät sähkötyöt ovat myös kotitalousvähennyskelpoinen meno siinä missä muutkin kotitaloudessa teetetyt työt. Verottaja vahvistaa kotitalousvähennyksen suuruuden aina joka vuosi erikseen. Vuonna 2021 se on 2250 €/henkilö.

ota yhteyttä »