Sähkösuunnittelu ja valaistussuunnittelu

Sähkösuunnittelu

Teemme sähkösuunnitelmat kaikkiin kohteisiin ja lähtökohta on aina asiakkaan tarpeessa. Sähkösuunnittelu tehdään toteutuksen pohjaksi. Se toimii ohjeistuksena asennustöille mutta myös dokumentaationa tulevia huolto- ja saneeraustöitä varten. Suunnittelu takaa tehokkaan asennustyön ja myös kokonaisratkaisun energiatehokkuuden. Onpa tarpeesi rakentaa uutta tai remontoida olemassa olevaa kohdetta, projekti on hyvä aloittaa sähkösuunnittelulla.

Sähkösuunnitelmat ja sähköpiirustukset kannattaa teettää myös pieniin kohteisiin, sillä järjestelmän ylläpito, korjaaminen ja päivittäminen on paljon helpompaa, kun on olemassa ajantasaiset sähkökuvat. Usein on kannattavaa jo tarjouspyyntövaiheessa tehdä sähkösuunnitelmat, jotta tarjoukset ovat vertailukelpoisia ja urakan hinta saadaan tarkemmin selville.

Pyydä tarjous »

Valaistussuunnittelu

Valaistus on eräs tärkeimmistä kotien, toimitilojen ja tehtaiden viihtyvyyttä ja käytännöllisyyttä määrittävistä tekijöistä. Valaistussuunnittelulla varmistetaan valon riittävyys tilan joka kolkassa ja optimoidaan valaisinten määrä ja sijoittelu. Teemme valaistussuunnittelua ja -mallinnusta muun muassa CADMATIC- ja Dialux-ohjelmistoilla. Suunnittelun avulla voimme esitellä sinulle erilaisia vaihtoehtoja kohteen valaistukseen, millä varmistetaan energiatehokas valaistus.

Pyydä tarjous »

Dokumentointi ja vanhojen sähkösuunnitelmien digitointi

Kaikki tekemämme sähkösuunnitelmat säilötään käyttöösi pilvipalveluun. Näin pääset niihin käsiksi tarpeen tullen mistä vain, vaikka kentältä kännykällä. Vanhat sähköjärjestelmät on dokumentoitu paperisina sähköpiirustuksina tai sitten niitä ei ole dokumentoitu lainkaan. ESM-Sähkö tekee paperisten sähköpiirustusten digitointia CAD-muotoon ja laatii tarvittaessa sähkökuvat olemassa olevista asennuksista, mikäli sellaisia ei ole saatavilla missään muodossa. Toimitamme sähkökuvat sähköisinä pilvipalveluun CAD- tai PDF-muodossa.

kysy lisää ja Pyydä tarjous »