Sähköasennukset

Kokeneet sähköasentajamme palvelevat sinua Turussa ja lähialueilla

ESM-Sähkö luottaa kokemukseen. Sähköasentajamme ovat työskennelleet monissa erilaisissa kohteissa pienistä laiteasennuksista suuriin sähkö- ja linjasaneerauksiin asti. Asennus- ja suunnittelutöiden käytännön työn lisäksi koulutamme asentajiamme jatkuvasti, jotta pysymme varmasti alan uusimpien virtausten mukana. Hyvä maineemme sähköliikkeiden alalla perustuukin pitkälti tietotaidon jatkuvaan kehittämiseen sekä käytännön töiden että kouluttautumisen avulla. ESM-Sähkö on apunasi aina, olipa kyseessä millainen kohde tahansa. Asentajamme työn jälki on siistiä ja siivoamme aina jälkemme. Lattiallesi ei jää lojumaan sähköjohdon eristeen pätkiä ja lippulappusia.

Sähköasennuksia jo vuodesta 1994

ESM-Sähkö on ollut turkulaisten ja ympäryskuntien palveluksessa jo vuodesta 1994. Voimme sydän avoinna todeta, että asentajamme ovat vuosien varrella tehneet töitä melkeinpä kaikenlaisissa kohteissa, mitä vain voi sähköasentajan uralla tulla vastaan. Sama koskee sähkösuunnittelijoitamme, joiden vastuullinen rooli on koeponnistettu erittäin monipuolisesti eri kohteissa. Kauttamme saat kokemuksella kaikki sähkötyöt isoissa ja pienissä kohteissa suunnittelusta asennukseen saakka, minkä lisäksi toimintamme kattaa huollot laitteistojen koko elinkaaren ajan.

Perinteisten sähkötöiden lisäksi osaamisemme kattaa myös modernien taloautomaatiojärjestelmien asennukset, kuten KNX-järjestelmät, ja meillä on kokemusta myös esimerkiksi DALI-valaistuksen ohjausjärjestelmien asennuksista ja käyttöönotosta. Tietoliikenneasennuksissa teemme muun muassa lähiverkkojen suunnittelua ja asennuksia sekä kuituhitsauksia. Kuituverkkorakentamisessa kuitujen hitsaus on erikoisosaamista ja tarkkuutta vaativaa työtä, josta ESM-Sähkön asentajilla on kokemusta laajasti sekä runkoverkkojen että esimerkiksi taloyhtiöiden sisäverkkojen kuidutusten hitsaamisesta.

Pyydä tarjous »

Mitä me teemme?

Kauttamme saat kaikki talotekniset sähkötyöt yhden luukun taktiikalla. Asiat hoituvat helposti, kun sinun ei tarvitse keskustella usean toimijan kanssa, vaan ESM-Sähkö tekee urakan sinulle suunnittelusta toteutukseen asti. Tämä tuottaa sinulle myös kustannussäästöjä. Tutustumme kohteeseen aina huolella, sillä jokainen talo on erilainen. Sarjatyönä tekeminen ei ole periaatteidemme mukaista. Teemme sinulle työstä tarjouksen, eikä laskuun ilmesty lisäkuluja. Teemme sen, mitä olemme kanssasi sopineet. Kysy lisää suoraan meiltä tai täytä yhteydenottolomake ja olemme sinuun yhteydessä.

ESM-Sähkö toteuttaa kaikki talotekniikkaan liittyvät tekniset sähköasennukset ja suunnittelun. Sähköasennukset talonrakentamisen eri vaiheissa ja erilaisissa rakennuskohteissa, lämpökuvaukset sähköjärjestelmien toimivuuden varmistamiseksi ja energiatehokkuuden nostamiseksi, sähkösaneeraukset sekä kotitalouksissa että taloyhtiökohteissa. Opastamme aina asukkaat ja/tai järjestelmien käytössä vastuussa olevat tahot sinuiksi asennettujen laitteistojen kanssa. Asentajamme ja sähkösuunnittelijamme ovat kouluttaneet lukuisia käyttäjiä laitteistojen saloihin. Apu ja tuki kuuluu arvomaailmaamme, joten ne tulevat aina kaupan päälle.

Sähköhuoltopalvelumme toimii kahdella tavalla: ennakoivasti huoltosopimuksella tarvittaessa tehtävillä vikakorjauksilla. Huoltojen tekeminen ennakkoon sovitun mukaisesti huoltosopimuksella on mielestämme järkevin tapa ennaltaehkäistä käyttökatkoja ja virrattomia tiloja, mutta kaikkea ei aina pysty ennakoimaan. Siitä syystä tarjoammekin sopimusasiakkaillemme vuorokauden ympäri päivystävän vikapäivystyksen, joka vastaa aina, kun äkillisiä ongelmia ilmenee.

Ota yhteyttä »