Valvonta

Kameravalvonta ja murtohälyttimet

Kiinteistöjen automaattiset valvontajärjestelmät ovat turvallisuuden perustana. Niillä voidaan ennaltaehkäistä vaurioita ja rikoksia, kuten esimerkiksi murtohälyttimillä ja kameravalvonnalla. Toisaalta valvonnalla voidaan reagoida orastavaan ongelmaan, kuten palovaroittimilla.

Murtohälyttimet ja kameravalvontajärjestelmät taas ehkäisevät murtoja ja muita rikoksia ja auttavat tapahtuneiden rikosten selvittämisessä. Valvonta on ollut jo pitkään yleistä julkisissa tiloissa ja rakennuksissa sekä kauppakeskuksissa ja vastaavissa, joissa liikkuu suuri määrä ihmisiä, ja joissa on vaikeaa ellei peräti mahdotonta välttyä ihmisten epärehellisyydeltä. ESM-Sähkö asentaa murto- ja kameravalvontajärjestelmät yleisten tilojen ja julkisten kohteiden lisäksi myös kotitalouksiin, joissa ne ovat viime vuosina yleistyneet.

Asennamme myös kosteusvaurioita ehkäisevät vuoto- ja kosteusvaroitusjärjestelmät, joilla varmistutaan ikävien ja kalliiden kosteusvaurioiden välttäminen. Kohteina voivat olla ei märkätiloiksi tarkoitetut tilat, kuten astianpesukoneen ympäristö ja tilanteet, joissa esimerkiksi vedensuodatus- ja -puhdistuslaitteistoja on jouduttu asentamaan tilaan, jossa ei ole asianmukaista viemäröintiä.

Pyydä tarjous »